Προϋπηρεσία

Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1972 και αποφοίτησα με άριστα από το 1ο Λύκειο Ζακύνθου, το 1989.

Με τη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων πέτυχα την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου έλαβα το πτυχίο μου το 1995.

Ειδικεύτηκα αρχικά στην Γενική Παθολογία στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο Grantham District Hospital της Μεγάλης Βρετανίας.

Συνέχισα την ειδίκευση μου στη Γαστρεντερολογία στα νοσοκομεία Leicester Royal Infirmary και Blackpool Victoria Hospital της Μεγάλης Βρετανίας και ολοκλήρωσα την ειδίκευση μου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας, το 2006. Τη χρονιά αυτή έλαβα τον τίτλο ειδικότητας της Γαστρεντερολογίας και το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Γαστρεντερολογίας.

Μετά την εγγραφή μου στον κατάλογο των Ειδικών Γαστρεντερολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου, εργάσθηκα ως Επιμελητής Γαστρεντερολογίας στο Grantham District Hospital επί ένα χρόνο.

Το 2007 διορίστηκα Clinical Fellow στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου (Imperial College Healthcare NHS Trust) όπου μετεκπαιδεύτηκα επί ένα χρόνο στον Ενδοσκοπικό Υπέρηχο.

Από τα τέλη του 2008 διατηρώ ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είμαι συνεργάτης της κλινικής «Άγιος Λουκάς».

Το 2010 ολοκλήρωσα τη διδακτορική μου διατριβή με θέμα «Η διαγνωστική αξία της εντεροσκόπησης με κάψουλα σε ασθενείς με νόσο του Crohn», στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό <<Λίαν Καλώς>>.

Βιογραφικό

Image

Κλείστε Ραντεβού

Παρακαλούμε για την αναμονή επιβεβαίωσης απο εμάς, πριν την προσέλευση σας. Με Εκτίμηση Αλκιβιάδης Ευθυμίου

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Διεύθυνση

Ερμού 75 Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54623

Τηλέφωνα

Τηλ.: 2310234623
Κιν. : 6974426607

e-mail

ALKEFTHYMIOU@ YAHOO.GR

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ - Παρ: 09:00 - 21:00


Print